Road Racing,  Vesti

Uzbuđenje na Navaku: RR i MK šampionat ovog vikenda!

Ljubitelji brzine i adrenalina, pripremite se za spektakl na Navak stazi! Predstojećeg vikenda, od 12. do 14. jula, staza Nacionalne vozačke akademije Navak biće domaćin jedne od najuzbudljivijih trka sezone – Road Racing nacionalnog šampionata i Moto Klasik trka nacionalnog i BMU šampionata. Ovo je događaj koji ljubitelji moto sporta ne smeju propustiti.

Tokom tri dana takmičenja, publika će imati priliku da uživa u vrhunskim vožnjama i da podrži naše talentovane trkače koji će se boriti za prestižna priznanja. Ovo je prilika da vidite neke od najboljih vozača u akciji, kako demonstriraju svoje veštine i hrabrost na stazi.

Ulaz na ovaj događaj je besplatan, što ga čini savršenom prilikom za sve koji žele da dožive adrenalinsko uzbuđenje moto sporta iz prve ruke. Organizatori očekuju veliki broj posetilaca i pozivaju sve ljubitelje moto sporta da dođu i podrže naše trkače u što većem broju. Podsećamo vas da ponesete hladno piće i grickalice, jer na samoj stazi neće biti moguća kupovina.

Zvanični program trka počinje u subotu, 13. jula, slobodnim treninzima koji kreću od 09:00, da bi se nastavilo kvalifikacionim vožnjama od 10:50, dok su glavne trke zakazane za subotu od 15:30, odnosno nedelju od 13:00. Navak staza obećava nezaboravno iskustvo za sve prisutne, uz odličnu atmosferu i mnoštvo dodatnih sadržaja za celu porodicu.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja! Vidimo se na Navak stazi od 12. do 14. jula – podržite naše trkače i uživajte u nezaboravnom vikendu punom brzine i uzbuđenja!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *